Klanten

Wij werken voor u

Wij werken voor zowel bedrijven, scholen, VVE’s en dergelijke, als voor particulieren. Voor elke klant stellen we een reinigings- of onderhoudsplan op maat op.

Glasbewassing en gevelonderhoud - bedrijven
Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden waarin zowel het periodiek reinigen van de ramen van uw bedrijf, als het onderhoud van de gevel wordt opgenomen. Hoe vaak we de ruiten komen zemen is aan u. Veel bedrijven kiezen voor vier of zes keer per jaar, maar vaker of minder vaak is ook bespreekbaar. We bieden deze service aan aan bedrijven, scholen, winkels, VVE’s, sportclubs en dergelijke.

Glasbewassing - particulieren
Ook voor particulieren geldt dat wij langskomen voor periodieke glasbewassing. Vaak is dat twaalf keer per jaar. We reinigen de ramen aan de voor- en achterkant van uw woning op alle verdiepingen, dus ook de dakkapel.

  • Momenteel zit onze particulieren-portefeuille helaas vol. Zodra daarin ruimte komt, vermelden we dit op de website.

Schoonmaakdiensten
Vanaf 2019 biedt Marcel Farzand schoonmaakdiensten aan aan het bedrijfsleven, scholen, VVE’s en sportverenigingen. Want zo schoon als het pand aan de buitenkant is, zo wilt u het uiteraard ook aan de binnenkant hebben. We verzorgen de gehele schoonmaak van trappenhuizen, liften, kantoortuinen, toiletten etc. Neem voor meer informatie contact op met Farzand Glasbewassing en Gevelonderhoud. We informeren u graag.