Over ons

Twintig jaar vakmanschap

Farzand Glasbewassing en Gevelonderhoud startte in 1996 als zelfstandige glazenwasser. Meer dan 22 jaar later staat Farzand Glasbewassing en Gevelonderhoud zowel in de particuliere als de bedrijfssector bekend als de flexibele en betrouwbare vakman –met personeel. We zijn specialist in het reinigen van ramen, gevels en dakkapellen.

Ons werkterrein
Met een werkterrein dat reikt van Den Haag tot Amsterdam heeft Farzand Glasbewassing een gevarieerde klantenkring. We werken voor bedrijven, VVE’s, scholen, zorginstellingen, winkels en particulieren.

Professionele glasbewassing
Onze professionele glazenwassers zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens alle gestelde eisen en richtlijnen die de Arbowetgeving hanteert. De bedrijfshulpmiddelen waarmee we werken, worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd. Vanzelfsprekend gebruiken we voor het reinigen van uw glas en gevel alleen de beste, milieuvriendelijke producten. Zo zorgen we ervoor dat uw (bedrijfs)pand écht schoon is.

Complete schoonmaakdienst
In 2019 start Farzand Glasbewassing en Gevelonderhoud ook met een schoonmaakdienst. Indien gewenst verzorgen wij de complete, professionele schoonmaak van uw kantoorpand, appartementencomplex, school of zorginstelling.

Heeft uw bedrijfspand of woning van buiten en/of binnen een schoonmaakbeurt nodig? Neem dan nu contact op voor meer informatie en de tarieven die wij hanteren.