Gevelonderhoud

Gevelvervuiling te lijf

De professionals van Farzand Glasbewassing en Gevelonderhoud weten elke gevel op de juiste manier te reinigen.

Schone gevel
Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Het is de eerste indruk die u achterlaat op uw klanten, dus wilt u dat het pand er verzorgd uitziet. Met schone ruiten, maar zeker ook met een schone gevel. Zure regen, uitlaatgassen, schimmels, zoutafzetting… de gevel van het pand staat dag in dag uit bloot aan ‘vervuilers’ waarover u geen controle heeft.

Reiniging op maat
Farzand Glasbewassing en Gevelonderhoud reinigt, beschermt en conserveert gevels, aluminium kozijnen en kunststof gevelelementen. Onze medewerkers zijn ervaren met alle soorten gevels en vervuiling. Na een vakkundige inventarisatie van het vuil, wordt een weloverwogen keuze gemaakt voor de –milieuvriendelijke- reinigingsmethode. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over de eerste indruk die een bezoeker van u krijgt.

Graffiti verwijderen
Een andere doorn in het oog is graffiti. Het ontsiert uw gevel en breekt de professionele, verzorgde uitstraling van uw pand af. Is uw pand ten prooi gevallen aan een graffitispuiter? Neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de graffiti snel en vakkundig wordt verwijderd.