Glasbewassing

Glazenwassen op niveau

Onze glazenwassers hebben verschillende bedrijfsmiddelen tot hun beschikking om uw ruiten tot in de puntjes te reinigen.

Telescopische glasbewassing
Farzand Glasbewassing heeft al 15 jaar ervaring met telescopische glasbewassing. Dankzij deze methode kunnen we vanaf de straat moeilijk bereikbare raampartijen en gevels tot op 15 meter hoogte wassen. Er wordt gewerkt met gedemineraliseerd water, dat is water in zijn puurste vorm, verkregen door omgekeerde osmose. Osmosewater heeft volgens onderzoek van de Rijks Universiteit Groningen de eigenschap dat het werkelijk alles in zich op neemt dat het onderweg aan mineralen tegenkomt. Zo ontstaat een schoon en streeploos oppervlak. Wilt u meer weten over deze reinigingsmethode, neem dan contact met ons op.

Ladderwerk
Traditioneel ladderwerk, waarbij we de ramen grondig met de hand zemen, voeren we nog altijd uit. We doen dit volgens de VCA-veiligheidsnormen. Dat betekent onder andere dat we nooit hoger dan 10 meter met de ladder werken. Bovendien moet de plek waar de ladder komt te staan aan bepaalde eisen voldoen. We informeren u hier graag verder over per telefoon.

Hoogwerker
Wanneer zowel traditioneel ladderwerk als de telescopische glasbewassing geen optie is in verband met de hoogte van uw pand, kunnen wij een hoogwerker inhuren om uw ruiten op een veilige manier te reinigen. Wij zijn zeer ervaren en vakkundig in het werken met en het besturen van de hoogwerker en zorgen er voor dat uw ramen snel en nauwkeurig worden gewassen. Bent u benieuwd naar de kosten van deze manier van glasbewassing? Neem contact met ons op. We maken graag een offerte voor u.